Kopiot

Tietokoneesi voi tallentaa tiedostoja, joilla on sama tiedostonimi ja sama sisältö. Nämä kaksoistiedostot vievät turhaan muisti- ja kiintolevytilaa sekä hidastavat tietokoneen toimintaa. Voit etsiä tiedostojen kaksoiskappaleita ja poistaa ylimääräisiä kopioita käyttämällä tiedostojen kaksoiskappaleiden käsittelyyn tarkoitettua ominaisuutta.

Kaksoiskappaleiden haku suoritetaan automaattisesti käyttäjän kansioista kerran viikossa. Jos haku löytää tiedostoja, joilla on sama nimi ja sama sisältö, sovellus näyttää ilmoituksen. Ilmoitus voi viedä sinut hakutulosikkunaan.

Tiedostojen kaksoiskappaleiden poistaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Valitse hakualue Kaksoiskappaleet-osion avattavasta luettelosta.
  4. Napsauta Hae-painiketta.
  5. Valitse tiedostot hakutulosikkunassa ja napsauta Poista.

Tiedostojen kaksoiskappaleet poistetaan tietokoneeltasi, mutta alkuperäiset tiedot säilytetään.

Voit ottaa kaksoiskappaleiden automaattisen haun käyttöön näin:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Valitse Kaksoiskappaleet-kohdasta Asetukset.
  4. Poista näkyviin tulevasta ikkunasta Kaksoiskappaleet-valintaruudun valinta.